Strani umirovljenici odlučili! Hrvatska među deset omiljenih zemalja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Prema najnovijim anketama, Hrvatska je stranim umirovljenicima u 10 najdražim zemalja. Prema tvrtki za globalna istraživanja Blacktower, najbolji je izbor Europa, a unutar nje, među 37 razmatranih zemalja Hrvatska je na izvrsnom šestom mjestu.

Hrvatska se tako nalazi na šestom mjestu uz opis: U svijetu sve popularnije turističko odredište, Hrvatska polako postaje i izrazito atraktivno mjesto za uživanje u ugodnoj starosti.

Gotovo 5800 kilometara obale, topla i suha ljeta i blage zime privlače mnoge inozemne umirovljenike koji žele svoje dane provoditi uživajući u divnoj prirodi i izvrsnoj hrani, u zemlji koja je po svim standardima dio razvijene Europe, a koja je još uvijek zadržala šarm staroga svijeta i prijateljske običaje toploga Mediterana. Vrhunski uređeni restorani i barovi, bogata kulturna baština i raznolika ponuda zabavnih i sportskih sadržaja, povrh vrlo priuštive cijene života, Hrvatsku smještaju među uvjerljivo najbolje zemlje za umirovljenje.

U top deset omiljenih zemalja, Hrvatskoj društvo prave Finska, Španjolska, Slovenija, Italija, Portugal, Irska, Austrija, Malta i Nizozemska.  

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!