“Zvali su me debelo smetalo, nisam valjao ni kad je bilo dobro”

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Kako je bilo i najavljeno, novi vlasnici Newcastle Uniteda otpustili su trenera Stevea Brucea.

Bruce je u nedjelju odradio svoju tisućitu utakmicu, Newcastle je vodio u njih 97, u kojih je upisao samo 28 pobjeda, a rekao je kako mu je posao postao neizdrživ, ali da je bilo teško otkako je stigao u klub.

– Mislim da mi je ovo zadnji posao u karijeri. Nije samo do mene, postalo je naporno čitavoj mojoj obitelji. Od prvog dana u klubu bilo je teško, mislio sam da mogu istrpjeti, ali to je neizdrživo. Nisu me željeli, govorili su mi kako neću uspjeti, da sam beskoristan, debelo smetalo, taktički nesposoban i tako sve od prvog dana u klubu. – požalio se sad već bivši trener engleskog velikana u razgovoru s Telegraphom.

Bivši taktičar Newcastle Uniteda rekao je kako nije bio dobar ni kad su rezultati bili pozitivni, tad je samo dobivao drugačije epitete.

– Kad su rezultati bili dobri, onda su govorili da moj stil nogometa nije dobar, da je užasan, ili jednostavno da sam samo imao sreće. Nevjerojatno! Nisam valjao ni kad je bilo dobro. – požalio se Bruce.

Nakon što je ugovor između kluba i trenera raskinut, Steve Bruce dobio je osam milijuna funti otpremnine, a od kluba i navijača oprostio se izjavom u kojoj je klubu u budućnosti poželio sreću.

Izjavu prenosimo u cijelosti.

“Bila mi je čast biti dio ovako velikoga kluba koji ima nevjerojatnu podršku navijača. Nadam se da će novi vlasnici biti uspješni i da će ih razveseliti, a ja im želim svu sreću. Hvala mojem stručnom stožeru i igračima. Imali smo uspona i padova, ali su oni uvijek davali sve od sebe i mogu na to biti ponosni.”

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!