Bjelovarski parastolnotenisači organizirali turnir na kojem su i sami ostvarili sjajne rezultate

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Parastolnoteniski klub „Sokol“ Bjelovar ove nedjelje, 30. listopada, bio je organizator turniru za parastolnotenisače u kolicima – Trofej Sokol.

Na turniru koji je održan u dvorani bjelovarskog srednjoškolskog centra je nastupilo devet parastolnotenisača iz Bjelovara, Velike Gorice, Samobora i Čakovca.

„Sokol“ su predstavljali Vladimir Ivezić i Mladen Rajković.

Nakon uzbudljivih borbi u grupama, dva najbolja iz svake grupe odmjerili su snage u polufinalnim i finalnim borbama u glavnom turniru, dok su se trećeplasirani i četvrtoplasirani iz svake grupe natjecali za utješne nagrade.

Zasluženi pobjednik glavnog turnira je bio Nino Baša iz PSTK „Uriho“, drugi je bio Vladimir Ivezić iz PSTK „Sokol“ Bjelovar, treći su bili Viktor Jozić iz PSTK „Synergia“ Samobor i Mladen Rajković iz PSTK „Sokol“ Bjelovar.

U utješnom turniru najbolja je bila Marija Martinović iz PSTK „Uspon“ V. Gorica, druga je bila Marieta Magdić iz „Kulturni sportskog kluba KUL PONG“ Bjelovar, treći je bio Antonio Plepelić iz   PSTK  „Uspon“ V. Gorica dok je četvrti  bio Boris Đuračić iz PSTK „Uspon“ V. Gorica.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!