Potpis na Sporazum o maksimirskom stadionu sutra će dati tri ključne strane!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Početkom prosinca stigla je vijest kako su Grad Zagreb i Zagrebačka nadbiskupija sredili imovinsko-pravne odnose oko statusa stadiona u Maksimiru. Time je napravljen prvi korak ka izgradnji novog stadiona na mjestu postojećeg, a sutra (u srijedu) bi se, kako piše Telesport, trebao potpisati ugovor kojim bi čitav projekt postao služben. U 13 će sati biti održana svečanost potpisivanja Sporazuma o razumijevanju i podršci u vezi rekonstrukcije maksimirskog stadiona, a na njoj će prisustvovati i predstavnici Grada Zagreba, nadbiskupije i Vlade Republike Hrvatske.

-Sporazum će potpisati predsjednik Vlade Andrej Plenković, nadbiskup zagrebački mons. Dražen Kutleša i gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević – stoji na stranicama Vlade.

Iako to je to velik korak u izgradnji novog maksimirskog stadiona, prve lopate još će se čekati neko vrijeme, jer je Grad Zagreb kao preduvjet izgradnje tog stadiona, stavio rekonstrukciju Kranjčevićeve. S tim se radovima trebalo krenuti na proljeće, no natječaj još uvijek nije proveden, pa će i radovi zbog toga kasniti.

FOTO: FAH


PODIJELI S PRIJATELJIMA!