IDILA U KOALICIJI Zadovoljni postignutim, najavljuju nove projekte

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Na današnjoj konferenciji za medije bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak sa svojim zamjenicima i koalicijskim partnerima, HDZ-om, HSS-om i ABB-om, iskazao je zadovoljstvo funkcioniranjem gradske vlasti i samog razvoja Grada. Neki od projekata ostvareni su, a neki se tek planiraju ostvariti. Od kada je na vlast stigla nova koalicija na čelu s HSLS-om, na području grada odobreno je 140 milijuna kuna vrijednih europskih projekata, istaknuli su.
– Mi smo praktički ispunili sve ono što smo obećali u našem izbornom programu. Sada je na nama da sjednemo, razgovaramo i vidimo što još možemo napraviti ili započeti od projekata u sljedećih godinu i pol dana. A sve kako bismo još više Bjelovarčana razveselili s nekim možda novim i dodatnim stvarima – rekao je Hrebak.
Hrebak je podsjetio na obnovu svih vrtića na području grada, gradnju novog vrtića u Gudovcu, stadiona kao i Termi Bjelovar koje su jedan od najvećih planiranih projekata. Termi Bjelovar dotaknuo se i Ante Topalović, predsjednik Gradskog vijeća.
– Stvar koja je ključna u projektu vezana je za to koliki će biti trošak bazena. Nije ozbiljno ulaziti u takav projekt ako ne znate koliko će on godišnje koštati porezne obveznike odnosno građane grada Bjelovara. Ono što je u ovom slučaju ključno, to je da bi bjelovarski bazeni trebali imati neusporedivo manje režije – rekao je Topalović.

Gradonačelnik ističe da je u ovom trenutku Grad Bjelovar sedam milijuna kuna u plusu, a iz državnog proračuna se očekuje oko 8 milijuna kuna. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!