Priuštite si zasluženi odmor i dođite u oazu mira

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Kad je život u cijelom svijetu bio na „pauzi“ za vrijeme pandemije, KM therooms je nastajao polako i u tišini. Grubi su radovi odrađeni za vrijeme prvog lockdowna, a uređenje interijera odrađeno je tokom proteklog ljeta.

Sav ovaj trud nije slučajan, jer kad su svi gubili vjeru u nastavak „normalnog“ života, u KM theroomsu su razmišljali samo kako ljudima život učiniti što ljepšim jednom kad teška vremena prođu.

Danas je KM therooms sve poznatiji, priznatiji i voljeniji među svojim posjetiteljima. A kako i ne bi bio, ova predivna oaza mira je sve što čovjek potreban odmora i opuštanja može poželjeti.

KM therooms raspolaže sa 22 ležaja, raspoređenih u jednokrevetnim sobama, dvokrevetnim sobama (bračni i odvojeni kreveti), te trokrevetnim sobama.

Svaka soba opremljena je kvalitetnim Boxspring krevetima, radnim stolom, minibarom, kuhalom za vodu, kavom, čajem, sokovima, TV jedinicom, vlastitim klima uređajem i ručnicima.

Svaki gost ima osiguran besplatan parking u ograđenom dvorištu koji se nalazi u sklopu samog objekta, te besplatan WiFi.

Više detalja o ovoj predivnoj oazi mira možete pronaći na web stranici http://www.kmtheroomsbjelovar.com ili na društvenim mrežama:

Facebook: https://www.facebook.com/kmtherooms

Instagram: https://www.instagram.com/kmtherooms_bjelovar/?hl=hr


PODIJELI S PRIJATELJIMA!