Uživajte u finger food jelima i slatkim stolovima

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Restoran Pavičić odavno je poznat kao jedna od najomiljenijih destinacija Bjelovarčana kada se radi o organiziranju proslava. Svečani domjenci, poslovni eventi i vjenčanja su nešto što ekipa iz Pavičića može napraviti na svjetskoj razini i to zatvorenih očiju, a sve zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i visokoj razini profesionalnosti.

Nitko na vrhu ne može opstati ukoliko se ne mijenja i ne prilagođava uvjetima tržišta, a u ovom restoranu su toga jako dobro svjesni. Pavičić je kroz svoje dugogodišnje poslovanje konstantno uvodio novitete i na taj način generacijama ostajao top destinacija.

Posljednji noviteti uvedeni kod Pavičića su finger food jela i slatki stolovi. Ovi su, nazovimo ih, oblici posluživanja gostiju sve više traženi na tržištu. A budući da je ugostiteljstvo ustvari prodaja koja se temelji zakonima ponude i potražnje, kod Pavičića su osigurali da ono što slavljenici potražuju, oni mogu ponuditi. Restoran je tako još jednom dokazao kako je uvijek u korak s trendovima ili čak ispred njih, a ljudi su to svakako prepoznali i naučili cijeniti.

Ukoliko organizirate bilo kakav oblik svečanosti ili poslovnog eventa, javite se u restoran Pavičić. Uživati ćete u vrhunskoj profesionalnoj usluzi na svjetskoj razini sa svim elementima modernog ugostiteljstva.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!