Sve na jednom mjestu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Pri organizaciji proslava, svadbenih svečanosti ili poslovnih evenata, užasno je teško pronaći mjesto koje će zadovoljiti sve potrebe organizatora. Hoćemo reći, bilo je užasno teško, ovaj hotel iz Garešnice ima rješenje upravo za organizaciju evenata tog tipa.

Sala koja prima i do 300 uzvanika, jelovnici po vašem ukusu, ali i oni koje sami možete krojiti u najsitniji detalj. Torte i kolači iz kuhinje hotela, kao i dekoracija interijera, kafić za pušače, parking i još mnoštvo pogodnosti. Sve to i još više nalazi se u Hotelu Garić u Garešnici.

U slučaju da vaši uzvanici dolaze iz udaljenijih mjesta, ne očajavajte, to nije nikakav problem, ovdje se na kraju krajeva ipak radi o hotelu. Hotel Garić raspolaže s 44 sobe, od toga 18 jednokrevetnih, 24 dvokrevetne, te 2 apartmana. Sve su sobe novouređene, komforne i opremljene luksuznim namještajem, a u njima će uživati svi vaši uzvanici.

Zato, organizirate li proslavu, svečanost ili poslovni event, a pogotovo ukoliko imate uzvanike iz udaljenijih mjesta, kontaktirajte osoblje ovog Hotela, garantirano nećete požaliti.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!