Dugogodišnja tradicija zadovoljnih gostiju

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Na samom ulazu u grad Bjelovar nalazi se svima već dobro poznati restoran Pavičić. Pored sjeverne zaobilaznice koja spaja Podravinu i Zagreb smjestio se ovaj predivan restoran s dugogodišnjom tradicijom, a ispred samog objekta nalazi se i prostrano besplatno parkiralište za sve goste i uzvanike.

U restoranu Pavičić organiziraju se svečani domjenci, poslovni eventi i vjenčanja uz uslugu dočeka ili prihvata uzvanika. Catering pokriva raznovrsnu kvalitetnu hranu po vašem izboru, a na meniju se nalazi sve, od tradicije do modernih jela. Carving, rezbarenje i dekoracije voća i povrća, finger food jela, deserti i slatki stolovi. Kod Pavičića možete pronaći baš sve i sve to vrhunske je kvalitete.

Ukoliko vas mi nismo uvjerili kako je upravo ovaj restoran najbolji odabir za održavanje bilo kakvog oblika proslave, eventa ili vjenčanja, samo upitajte bilo koju osobu iz Bjelovara i okolice. Gotovo da ne postoji osoba koju možete zaustaviti na ulici, a da ona ili barem netko njoj blizak nije organizirao nešto ili bio uzvanik na slavlju kod Pavičića.

Nemate što razmišljati. Organizirate li proslavu ili poslovni sastanak, mobitel u ruke i kontaktirajte restoran Pavičić!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!