S Aleksandrom Rebićem otkrijte mjesta duhovnog mira i snage

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Tražite mjesto gdje ćete napuniti dušu mirom, naći utjehu i snagu? Zanima Vas gdje se nalaze mjesta duhovnog mira i snage koje pohode milijuni hodočasnika? Gdje i kako se održavaju najmističniji obredi i vjerska štovanja?

Zapisi i svjedočanstva ljudi pripovijedaju o izvanrednim događajima koji su se dogodili na svetim mjestima. Neki tvrde da su na svetim mjestima prohodali, progledali, spoznali smisao života. U čemu je tajna svetih mjesta i kako objasniti njihovu moć na mase? Što svakako posjetiti, koja mjesta izbjegavati i gdje se treba vratiti opet saznajte na radionici Putujem da nahranim dušu – sveta mjesta svijeta koju će u okviru projekta Kulturnjak.hr voditi Aleksandar Rebić, turistički vodič, zaljubljenik u putovanja i avanturist.

Radionica će se održati u ponedjeljak i utorak, 13. i 14. 12. u 10 sati na Zoom platformi za polaznike 54+. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem online obrasca https://forms.office.com/r/k04YTPdks8

Kroz dva predavanja upoznat će vas s nekim od najvažnijih svetih mjesta na zemlji, vjerskim kompleksima iznimne vrijednosti i kulturno-povijesnim spomenicima ljudske duhovnosti. Saznajte kako danas sveta mjesta korespondiraju s ljudskom potrebom i potragom za svetim i uzvišenim.

Medina, Saudijska Arabija

Guadalupe, Meksiko

Montserrat, Španjolska

Brdo križeva, Litva

Rila, Bugarska

Sagrada familia, Španjolska

Hor Virap, Armenija

Dolina Kathmandu, Nepal

Polaznicima radionica otkrit će kako odabrati agenciju s kojom putovati, koje su prednosti putovanja u grupi i što kada izgubite svoju grupu s kojom ste krenuli na putovanje. A za sve polaznike radionice priprema se i poseban kviz znanja u kojemu će polaznici otkriti najznamenitije spomenike diljem svijeta.

O VODITELJU

Aleksandar Rebić je svoju strast prema putovanjima pretvorio u posao, a danas sveta mjesta obilazi uglavnom poslovno, s grupama zaljubljenika u putovanja.

Kao turistički vodič svoje znanje rado prenosi turistima koji dijele njegovu strast i upijaju svaku riječ koja opisuje povijesno-kulturne znamenitosti i ljepotu mjesta koje posjećuju. Nije još obišao cijeli svijet, ali namjerava.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!