Valentinovo će se u Daruvarskim toplicama održati i idućeg vikenda

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Daruvarske su toplice Valentinovo proslavile romantičnim vikendom. Zaljubljeni parovi uživali su u svim blagodatima ovog predivnog mjesta. Uz smještaj i korištenje bazena na raspolaganju su imali i romantične večere u sljedovima, jacuzzi, finsku saunu, parnu kupelj, infracrvenu saunu, aromaterapiju i solarij.

S obzirom na velik interes posjetitelja i popunjene kapacitete, u Daruvarskim su toplicama za sve one koji nisu uspjeli doći do rezervacije na vikend samog Valentinova, odlučili organizirati Valentinovo After.

Valentinovo After akcijski je aranžman u trajanju od 18. do 20. veljače. Vikend stvoren za ljubav i opuštanje u wellness-spa oazi, te uživanje u ljekovitim termalnim bazenima.

Paket u trajanju od 3 dana uključuje dva polupansiona, bife stol, smještaj u dvokrevetnoj sobi, dva puta korištenje wellness-spa oaze u trajanju od jednog sata. Zaljubljenim posjetiteljima na raspolaganju su jacuzzi, finska sauna, parna kupelj, infracrvena sauna, aromaterapija i solarij, kao i neograničeno kupanje u bazenima s ljekovitom termalnom vodom. Subotnji dan ispunjen zajedničkim aktivnostima završit će se romantičnom večerom u sljedovima u baroknom restoranu Terasa. Svi posjetitelji imaju neograničen pristup internetu isto kao i besplatni parking.

Ovaj romantični vikend za vas i vašu odabranicu ili odabranika stoji samo 695 kuna po osobi. Ukoliko niste uspjeli pronaći mjesta za sebe na vikend samog Valentinova, evo vam prilike, ne propustite biti jedni od sudionika Valentinovo Aftera u Daruvarskim toplicama. Za više informacija i rezervacije možete nazvati na brojeve telefona 043/ 623 632, 043/ 623 623 ili se javiti na mail: rezervacije@daruvarske-toplice.hr.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!