Trendovi za 2023.: Što će biti IN?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Svaka godina sa sobom donosi nove trendove. Osim godišnje, oni se mijenjaju i kroz sezone pa tek trebamo otkriti niz novih trendova koji nas očekuju u ostatku 2023.

Bilo da se radi o odjeći ili cipelama, često je teško oponašati trendove koji se zadaju na modnim pistama zbog visokih cijena. To ne mora biti razlog da ostanete van trenda. Sve što vam treba je kupon koji će vam omogućiti da osvojite trendove visoke mode po niskim cijenama.

Koji će odjevni komadi biti IN u 2023.?

Bilo da se radi o odjeći ili obući, s ovim komadima ne možete pogriješiti!

Cargo hlače

Iako one ulaze i izlaze iz trenda svakih par godina, ovo se proljeće vraćaju s posebnim detaljima. Više se ne radi o klasičnim cargo hlačama u maslinasto zelenoj i kaki boji. Moderne cargo hlače izrađene su od različitih materijala poput svile, dolaze u širokom spektru boja, a kroj nije bez oblika, već prati siluetu. Prave cargo hlače uvijek imaju velik broj džepova pa ovaj detalj ostaje isti i u novoj inačici.

Denim

Iako je denim vječno u modi, oblik koji je najzastupljeniji često se mijenja. Ove godine, dizajneri su se odlučili za različite pristupe denimu pa je tako sve popularniji „grunge“ izgled koji nas vraća u 90-e, ali i denim suknje ili haljine. Denim košulje pak daju hipijevski dojam 60-ih i 70-ih.

Doduše, kako god okrenete, i dalje prevladavaju široke jeans hlače, tj. hlače „mom“ kroja, dok se uske traperice tek trebaju vratiti u modu. Denim je zahvalan trend zato što se može kombinirati s bilo čim pa se tako može postići bilo kakav izgled. Iskoristite sve traper komade koje imate kod kuće za putovanje kroz vrijeme. Pravi traper s malim udjelom elastina može biti skup, stoga pri kupnji denim komada mogu dobro doći About you kodovi za popust.

Haljine s izrezom

Pritom se ne misli samo na haljine s dekolteom, nego na izreze različitih mjesta po haljini. Bilo da se radi o kuku, boku ili ramenu, ove su haljine zavladale modnom scenom 2023. Daju geometrijski, ali nesimetričan izgled i mogu dati tonu inovacije svakoj kombinaciji. Može ih se pronaći u najrazličitijim stilovima i materijalima.

Platforme

Jedan od najprisutnijih trendova su cipele na platformu. Pritom se misli na cipele svih godišnjih doba, od čizmi i gležnjača s platformom, do tenisica i sandala. Klasični modeli tenisica obnavljaju se i izdaju s većim đonom. Velik broj čizmi preuzima oblik sličan Dr. Martens čizmama, dok čak i oni dodaju veće potplate na svoje standardne modele.

Bilo da se radi o tenisicama, poslovnim cipelama ili japankama, izborom debljeg đona ne možete pogriješiti jer ova je godina definitivno obilježena platformama.

Retro cipele

Mnogi se brendovi vraćaju svojim originalnim modelima s novim detaljima ili povećanom udobnosti. Sigurno prepoznajete neke od starih modela koji iznova stječu popularnost. Ove ćete godine vidjeti velik broj tenisica iz 90-ih s boljom podstavom i širim izborom dizajna. Uparite retro cipele s modernim odjevnim komadima i imat ćete nezaboravnu kombinaciju u skladu s trendovima.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!