Odlučeno tko će nastupiti u Velikom Trojstvu, evo kad kreće prodaja ulaznica

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Odabrane su skladbe koje će se izvoditi na ovogodišnjem festivalu “Bilogoro, u srcu te nosim”, koji će se održati 5. studenog 2023. godine u Školsko-sportskoj dvorani u Velikom Trojstvu. Kao i svake godine, u konkurenciji se našlo mnoštvo odličnih izvođača te je pred stručni žiri, koji je morao odabrati one koji će u koančnici stati pred publiku, stavljen pravi izazov. Prilikom odabira skladbi odlučivale su nijanse, a zbog istog ukupnog zbroja bodova temeljem glasovanja žirija, umjesto 16, odabrano je čak 18 skladbi.

-U sklopu manifestacije „Jesen na Bilogori“, 15. listopada, krenut će prodaja ulaznica, a iste će biti moguće kupiti i na tržnici u Bjelovaru i u zgradi Općine Veliko Trojstvo. Svakako, o navedenom ćemo Vas još jednom obavijestiti, a ulaznice će se moći kupiti i uoči početka samog festivala na ulazu u Školsko-sportsku dvoranu u Velikom Trojstvu – kaže umjetnički direktor festivala Slaven Klobučar koji otkriva i kako će publiku kroz festival, kao i prošle godine, voditi Branko Uvodić, a glazbeni gost bit će Viktorija Kulišić Đenka koju će pratiti Tamburaški sastav „Divne godine“.

-Pozivamo Vas da pratite našu Facebook stranicu Etno festival “Bilogoro, u srcu te nosim” na kojoj ćemo objavljivati više detalja, ali i da medijski popratite sam festival – poručuje Klobučar.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!