ZAREDALE PROVALE Gladni lopov ‘maznuo’ grah i kobasice, nogometaši ostali bez traktora

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Službenici PU Bjelovarsko-bilogorske u potrazi su za drskim lopovom koji je u noći s ponedjeljka na utorak provalio u lovački dom u Kaštelu Dežanovačkom. Ondje je, kako su kasnije utvrdili vlasnici doma, ukrao tri konzerve graha i pakiranje kobasica. Zbog spomenutog čina, ako padne u ruke pravde, teretit će ga se za kazneno djelo narušavanja nepovredivosti doma i poslovnog prostora.

U razdoblju od 16. do 26. svibnja provaljeno je i u garažu u obližnjem Blagorodovcu čiji vlasnik je trenutno u inozemstvu pa će se tek nakon njegova povratka u dežanovački kraj utvrditi je li iz objekta nešto i otuđeno

Provale i krađe nisu ovih dana zaobišle niti druge dijelove Bjelovarsko-bilogorske županije. Za vikend je tako nepoznati počinitelj provalio u osobni automobil u Rovišću iz kojeg je ukrao novac i parfem, a šteta je procijenjena na nekoliko tisuća kuna. Iz trgovine mještovitom robom u Jabučeti nepoznati provalnik je pak ukrao hranu i novac iz blagajne, prouzročivši tako štetu od nekoliko stotina kuna. Za vikend je provaljeno i u službene prostorije nogometnog kluba iz Novih Skucana iz koje su nestali nekoliko desetaka tisuća kuna vrijedna traktorska kosilica i ageregat.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!