Bajs provocirao protukandidata, uslijedio britak odgovor

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Aktualni župan i kandidat za novi mandat Damir Bajs na Facebooku je danas objavio svoju fotografiju na klupi u bjelovarskom parku uz poruku: “Strpljivo čekam svog protukandidata da se odazove mom pozivu na sučeljavanje… 😎

Nije dugo trebalo čekati na odgovor protukandidata. Marušić je vro brzo na svom Facebooku objavio fotografije i video s današnjeg obilaska Hercegovca u društvu tamošnjeg načelnika Bore Bašljana (DHSS) koji mu je dao podršku u drugom krugu izbora. Evo što je napisao Marušić:

Pozivam svog protukandidata neka, umjesto da sjedi na klupi u parku i čeka sučeljavanje, dođe ovdje u 📍Hercegovac i dobro pogleda ovo ruglo koje je ostavio iza sebe.
Prije 12 godina počeo je graditi sportsku dvoranu koju je putem pretvorio u skladište za čips.
Na prvom sučeljavanju vidimo se u utorak, a na drugom u četvrtak, ali sučeljavanjem se ne može popraviti ova šteta.
Nema tog sučeljavanje u kojem čovjek može štetu koju je nanio županiji pretvoriti u rezultat.
➡️Nakon 20 godina vlasti jednog čovjeka naša županija je postala eldorado propalih, nedovršenih i preplaćenih projekata.
⬇️
Trebalo je uhljebiti sve te koalicijske partnere i dok ih je bilo manje, a kako će tak biti sada kada ih ima 13.
Moj prijatelj Boro Bašljan, ponovno izabrani načelnik Hercegovca i ja, loptali ⚽️ smo se na žalost samo ispred dvorane u kojoj su se davno trebala loptati učenici i trenirati sportaši i rekreativci, a u kojoj je danas skladište čipsa.
⬆️
➡️Obećao sam prijatelju Bori da ćemo, ako za osam dana zaslužim povjerenje birača napokon uskoro dovršiti i tu dvoranu.

 

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!