Bjelovarski klubovi subotu obilježili maksimalnim dometom, pune mreže konkurentima

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nusmir Fajić potpuno je opravdao povjerenje kluba i pokazao se kao najveće pojačanje NK Bjelovara u borbi za ulazak u II. ligu. Danas je postigao dva pogotka, asistirao za tri mrtve šanse (na žalost neiskorištene) i najzaslužniji je za pobjedu od 3:1 protiv Međimurja, direktnog konkurenta za čelna mjesta na ljestvici Treće HNL Sjever.

Osim Fajića, sjajnu utakmicu odigrao je Patrik Šantalab, kapetan Bjelovarčana, a zacijelo velike zasluge idu i treneru Marinu Laliću koji je sjajno kondicijski pripremio momčad. Naime, Međimurje se sjajno držalo prvo poluvrijeme, vodili su igru, ali u drugom poluvremenu na terenu je bio samo NK Bjelovar. Dominirali su u posjedu, agresivnosti i stvaranju prigoda.

Lijepo posjećeni Logor zadovoljan je ishodom, a posebno gradonačelnik Hrebak koji je rekao kako je on danas osvojio šest bodova jer je i Mladost iz Ždralova dobila u Križevcima Radnika, također direktnog protivnika za plasman u viši stupanj natjecanja s 2:1. Križevčani su, naime postigli gol u petoj minuti sudačke nadoknade.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!