Denisa su udarali bokserom, u cipelarenju je sudjelovala i djevojka

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Hrvatski rukometaš Denis Tot (27) preminuo je u petak od posljedica napada nakon što su ga u Skoplju tri osobe fizički napale ispred jednog noćnog kluba.

Prema informacijama koje je Večernji dobio u Skoplju, hrvatskog rukometaša prvi je udario jedan od mladića koji je navodno problematičnog ponašanja. Priča se da ga je udario bokserom, a spominju se i daske. Denis je, prema tim izvorima, pao na pod i udario glavom, a zatim su iz taksija izašle dvije osobe, djevojka i mladić. Oni su ga tukli nogama iako je bio bez svijesti, a djevojka ga je tukla štiklom. Nisu mu pružili pomoć već su se vratili nešto kasnije kada su vidjeli da ne daje znakove života. Napad se dogodio oko tri sata ujutro, a Tot je u bolnicu stigao oko četiri sata. Glavni napadač još je uvijek u bijegu, a druge dvije osobe su uhićene.

– Stupili smo u kontakt s članovima obitelji koji su došli u Skoplje i dali im ljudsku i profesionalnu podršku. Očekujemo da se prvoosumnjičeni što prije uhiti, očekujemo brze rezultate istrage i adekvatnu kaznu za ovo teško djelo – rekla je za Večernji hrvatska veleposlanica u Sjevernoj Makedoniji Nives Tiganj.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!