Trener Bilobrk: ‘Bjelovarčani dođite i napunite stadion, a mi vam obećajemo da ćemo poginuti na terenu’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Veliki nogometni derbi igra se u subotu u Bjelovaru. Naime, NK Bjelovar na novom Gradskom stadionu kao drugoplasirana momčad 2. HNL dočekuje lidera prvenstva Jadran iz Ploča. 

NK Bjelovar se do sada pokazao kao pravi hit prvenstva i momčad trenera Bilobrka s 19 bodova drži drugu poziciju, dok je momčad iz Ploča neporažena u prvih devet kola te su s 23 boda vodeći na ljestvici stoga nas očekuje veliki susret. 

-Jadran je jaka momčad, vjerojatno i najjača u našoj ligi. Gledao sam ih i zaista imaju fantastične igrače, prije svega trenutno prvog strijelca lige Marića. Imaju visoke stopere, jaki su u prekidima. Momčad je posložena, mislim oni su pokupili sve najbolje u cijeloj Dalmaciji i cijeli taj bazen imaju na raspolaganju – kazao je trener Bjelovara Luka Bilobrk. 

-No, mi nemamo dileme što želimo. Idemo po pobjedu kao u svakoj utakmici i vidjet ćemo šta će biti. Nalazimo se na drugom mjestu, u dobroj smo formi, igramo protiv lidera prvenstva stoga pozivam Bjelovarčane da dođu na stadion, ispune ga i podrže nas, a mi im obećajemo da ćemo poginuti na terenu. Ako ovaj derbi nije dobar razlog za ispuniti stadion, onda ne znam što je – poručio je Bilobrk. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!