Slavko Prišćan iz Katra: Dečki su potpuno fokusirani na tekmu i uvjereni smo u pobjedu!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U 16 sati Hrvatska reprezentacija igra osminu finala Svjetskog prvenstva s Japanom. Utakmica se igra na modernom stadionu Al Janoub, a jutros nam se iz Katra javio Slavko Prišćan, dopredsjednik HNS-a. 

-Vidim igrače, ali ne družimo se previše jer mi iz HNS-a im ne želimo smetati. No vidim da je atmosfera odlična, igrači su napaljeni i jedva čekaju početak utakmice – kazao nam je Prišćan i nastavlja. 

-Sosa ima virozu i on neće moći igrati. Ali tu je izbornik koji zna kako će to sada posložiti. Očekujemo neizvjesnu utakmicu, znamo da Japanci jako puno trče stoga je važno da naši dečku imaju puno loptu u nogama i da trebaju biti strpljivi. Japanci će sigurno igrati na kontre i tu treba biti oprezan onda. No, dečki su potpuno fokusirani, izbornik također i ne sumnjam u odličnu izvedbu – kazao je Prišćan kojeg smo upitali dolazi li danas još više navijača u Katar iz Hrvatske. 

-A gledajte, nije situacija kao prije četiri godine u Rusiji kad su naši navijači znali preplaviti Moskvu, ali imamo dosta navijača. Neki su tu već neko vrijeme, neki su došli jučer, neki još dolaze tijekom dopodneva. Imali smo puno poziva od ovih što dolaze i imat će naša reprezentacija dobru potporu – zaključio je Prišćan.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!