Ela je seniorska prvakinja Hrvatske u taekwondou: ‘Sav trud se isplatio, ali sada imam nove ciljeve…’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarčanka Ela Jelić ostvarila je novi, velebni uspjeh. Naime, Ela je postala seniorska prvakinja Hrvatske u Taekwondou! 

Tako je Ela s novim naslovom nastavila ovogodišnji nevjerojatni niz, prvo je osvojila naslov prvaka Hrvatske za mlađe seniorke, zatim je postala studentska prvakinja Hrvatske pa u srpnju studentska prvakinja Europe, da bi ovoga vikenda postala i seniorska prvakinja Hrvatske. 

Ela je članica Taekwondo kluba ‘Omega’ u Bjelovaru i studentica je druge godine Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, a razgovarali smo s njom u stanci između predavanja na fakultetu. 

-Veliki uspjeh i jako sam ponosna. Ovo je stvarno velika godina za mene i trud se isplatio – rekla nam je Ela koju smo upitali kako je bilo na seniorskom prvenstvu Hrvatske. 

Olimpijske igre

-Prvenstvo je održano u Svetoj Nedelji, natjecala sam se u konkurenciji do 67 kilograma. Uvjerljivo sam pobijedila i u polufinalu i finalu i nije bilo nekih većih problema. Sada se već spremam za nove izazove – kaže Ela i nastavlja. 

-U prosincu idem na Europsko prvenstvo za mlađe seniore u Bukurešt. Moram se dobro pripremiti i nadam se dobrom rezultatu – priča nam Ela koju smo upitali kako usklađuje treninge i obveze na fakultetu. 

-Pa može se, na fakultetu sve pratim, a treniram svaki dan dva sata. Ponekad idem za Bjelovar na trening u svoj klub, a nekada treniram u Zagrebu. Kako stignem, ali svaki dan imam trening – kaže nam Ela koju smo upitali koji joj je daljnji cilj nakon svih ovih uspjeha. 

-Kao što sam rekla, sada se pripremam za Europsko prvenstvo u Bukureštu i nadam se dobro rezultatu, a sportski životni san mi je nastup na Olimpijskim igrama – rekla nam je Ela kojoj želimo da ostvari sve svoje snove. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!