Bivšem treneru Mladosti dijagnosticiran karcinom, s Brda stižu poruke podrške

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

-Treneru Mariju Kovačeviću dijagnosticiran je karcinom na predjelu plućnog krila te je dogovoreno daljnje liječničko postupanje. Bolest ne sprječava trenera u svakodnevnom vođenju momčadi te će nastaviti voditi prvu momčad u nastavku sezone – objavio je NK Varaždin, a brzo prenijeli svi domaći mediji.

Osim Varaždina, 48-godišnji Kovačević, ranije je vodio Međimurje, Polet i Podravinu, ali i NK Mladost iz Ždralova. Posljednji klub, Varaždin, vodio na 90 utakmica i ostvario 46 pobjeda uz 22 remija i 22 poraza, a klub se trenutno nalazi na šestom mjestu nacionalne ljestvice.

-Ako se tijekom liječenja ukaže potreba za bolničkim liječenjem, klub će pronaći i predstaviti odgovarajuće rješenje za vrijeme eventualnog izbivanja trenera Kovačevića. Klub na čelu s upravom, svim članovima stručnog stožera te nogometašima Varaždina srcem stoji uz svog trenera kojem ćemo dati maksimalnu podršku tijekom liječenja, uz želju za brzim i potpunim oporavkom.

Nogometni klub Varaždin ovim putem moli medije i zainteresiranu javnost da poštuju trenerovu privatnost tijekom rješavanja ovog zdravstvenog izazova”, stoji u priopćenju hrvatskog prvoligaša – poručili su iz NK Varaždina.

Brz oporavak svom bivšem treneru poželjeli su i članovi Mladosti iz Ždralova.

-Mario, od srca ti želimo puno snage i vjere te smo sigurni kako ćeš kao veliki borac i ovu utakmicu pobijediti. Uz tebe smo! – poručili su bivšem treneru s Brda.

Foto: FB NK Mladost Ždralovi


PODIJELI S PRIJATELJIMA!