Ravnateljica Mamić: Nova dvorana i dodatne učionice omogućit će nam jednosmjensku nastavu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarska Gimnazija dobit će novu, modernu sportsku dvoranu u sklopu koje će biti sagrađene i dodatne učionice, a ispod cijelog objekta nalazit će se podzemna garaža. Vijest je to koju je portal Klikni.hr ekskluzivno objavio. 

Zbog navedenog povijesnog projekta kontaktirali smo Tanju Mamić, ravnateljicu bjelovarske Gimnazije. 

-To je veliki, povijesni projekt kojeg su čekale generacije Bjelovarčana i zaista sam presretna. Upoznata sam već duže vrijeme sa svime u vezi tog projekta, ali kako je rekao župan, radilo se i dogovaralo u tišini. Gimnazija od svog osnivanja ima problem sa održavanjem tjelesne i zdravstvene kulture, posebno za vrijeme zime i ovaj projekt će konačno to riješiti, a dvorana će se moći koristiti i za druge stvari tako da nije ovo veliki projekt samo za Gimnaziju već i za cijeli Bjelovar – rekla nam je ravnateljica Mamić i dodaje. 

Školska kantina

-Nova dvorana će nam omogućiti da učenici više ne moraju hodati do Sokolane da održe tjelesni, a dodatne učionice u sklopu dvorane će nam omogućiti jednosmjensku nastavu što je zaista jedna velika i važna stvar. Tako da ćemo nakon ovog projekta imati nastavu samo dopodne, dok će u popodnevnim satima škola biti slobodna za brojne druge aktivnosti – priča nam ravnateljica Mamić i nastavlja. 

-Također, u planu navedenog projekta je i izgradnja školske kantine, tako da nam učenici više neće morati izlaziti iz škole preko ceste da si kupe obrok, a i u toj kantini bi imali zdravije prehrambene namirnice. Podzemna garaža će svakako riješiti veliki problem parkiranja u centru grada tako da je, kažem, ovo sve i veliki projekt za cijeli grad Bjelovar – poručila je ravnateljica Mamić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!