Sergej Jakirović: Morat ćemo biti agresivni, najjači su u napadačkom dijelu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Dinamo večeras (21h) na Maksimiru igra prvi susret osmine finala Konferencijske lige protiv grčkog PAOK-a. 

PAOK je lider grčkog prvenstva s nizom od devet susreta bez poraza, a inače, Grci su već ove sezone igrali protiv hrvatskog predstavnika, naime izbacili su u pretkolu splitski Hajduk. Na Poljudu je bilo 0-0, a u Grčkoj 3-0 za domaćina. 

-Očekuje nas zahtjevna utakmica, prva je u Zagrebu morat ćemo biti koncentrirani i pragmatični, očekuje nas tvrda i prekaljena momčad koja ima nekoliko sjajnih igrača, prvi su u prvenstvu. Imali su manju krizu sredinom veljače, ali su je prebrodili. Imaju dobar balans u ekipi, jaki su u polukontri –  kazao je trener Dinama Sergej Jakirović, prenosi HINA.

-Moramo paziti kada imamo posjed, PAOK je dobar u kontri i polukontri. Najveća snage je u napadačkom dijelu, dosta su kompaktni. Morat ćemo biti agresivni u duelima. Mentalno su jaka momčad. Naša je želja otići u Solun barem s jednim golom prednosti – dodao je Jakirović.

Jakirović je kazao kako je razgovarao s igračima upozorivši ih na disciplinu i ponašanje kako se ne bi ponovile “nervozne” scene iz utakmice s Osijekom.

-Razgovarali smo, to su stvari koje eskaliraju uslijed nervoze, to je nogometni folklor koji ostaje na terenu. S jedne strane razumljivo, ali sigurno ne treba davati protivniku povoda bez obzira kakva je atmosfera. Moramo biti puno oprezniji, što se toga tiče – istaknuo je Jakirović, prenosi HINA. 

Foto – HINA 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!