Općina će ove godine napraviti IV. Izmjene i dopune Prostornog plana

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKO TROJSTVO – Ove godine napravit će se IV. Izmjene i dopune Prostornog plana Općine Veliko Trojstvo zbog čega je Općina na radni sastanak pozvala mještane koji planiraju nešto graditi.

– Općina je pokrenula postupak koji će, jasno, trajati izvjesno vrijeme kako bi se zadovoljila sama procedura, ali i obuhvatili zahtjevi mještana ili poduzenika koji imaju potrebe nešto graditi. Inače, Općina je izradila originalni prostorni plan i do sada ga je mijenjala tri puta – rekao je pročelnik Dražen Juranić.

U Velikom Trojstvu očekuju da bi veliki dio posla trebao biti gotov do kraja godine, ovisno o samim zahtjevima koji će stići u Općinu. Svi mještani koji nisu sudjelovali na sastanku, a imaju potrebu podnijeti zahtjev za izmjenom prostornog plana, i dalje to mogu učiniti.

– Dapače, mi već unazad godinu dana prikupljamo zahtjeve i prijedloge tako da su oni u ovom trenutku obrađeni. No, i u ovom trenutku, ali i u samim izmjenama, vlasnici zemljišta mogu svoje vlasništvo provjeriti ili predložiti da se nešto promijeni u prostornom planu – zaključuje.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!