Gardijski veterani pozivaju političare na dogovor umjesto prepucavanja

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Svakodnevna medijska prepucavanja vodećih ljudi Hrvatske državne politike Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi smatra sramotnim i ponižavajućim. Posebice je nedopustivo da to čine preko leđa pobjedničke Hrvatske vojske koja je stvarana u najtežim trenucima za Republiku Hrvatsku.

Okosnica Hrvatske vojske hrvatski su redarstvenici, pripadnici gardijskih postrojbi, hrvatski branitelji. U stvaranje Hrvatskih oružanih snaga ugrađeni su mnogi mladi životi, proliveno je mnogo krvi nas branitelja da bismo danas imali respektabilnu Hrvatsku vojsku na čast i ponos hrvatskom narodu. Te činjenice trebali bi imati na umu oni koji preko Hrvatskih oružanih snaga hrane svoj ego i medijske obračune koriste kao prikupljanje jeftinih političkih poena, napisao je predsjednik Zbora Željko Dragašević.

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi osuđuje nekorektno i nemoralno korištenje medija i uplitanje Oružanih snaga Republike Hrvatske u egoistične političke obračune dionika na relaciji Pantovčak – Banski Dvori – Ministar obrane RH.

Ovih dana kada se Hrvatska prisjeća najvećeg stradanja hrvatskih branitelja i civila u Domovinskom ratu, kada nam se približavaju obljetnice stradavanja u Vukovaru i Škabrnji, kada odajemo dužni pijetet poginulima, ubijenima i molimo se za pronalazak nestalih, Vi medijski prostor punite svojim frustracijama, stoji u priopćenju ZUVHGP.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!