Dinamo u Varšavu ide spreman, očekuju taktičku pobjedu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Zagrebački Dinamo sutra od 21 sat izlazi na travnjak u Varšavi gdje za prolaz dalje mora pobijediti domaćina nakon što su u Maksimiru odigrali 1:1.

Protiv Legije Modri igraju uzvrat trećeg pretkola Lige prvaka, a trener Zagrepčana vjeruje kako imaju velike šanse proći dalje.

– Ispred nas je uzvrat koji čekamo u dobrom ozračju. Već u prvoj utakmici smo napravili puno toga dobroga, izdominirali smo u fazi napada, napravili smo neke korekcije u fazi obrane i vjerujemo da će to biti dovoljno za prolazak u sljedeću rundu natjecanja – govori Damir Krznar.

Krznar ističe kako je najbitnija stabilnost izvedbe, ali i naglašava kako Modri u Varšavu idu vruća srca i hladne glave planski privesti utakmicu njenom kraju.

– Dinamo je spreman nositi se s pritiskom. On je jednak na obje strane, mi to možemo nositi, puno takvih utakmica smo već odigrali. Moramo biti svjesni da u ovoj jednoj utakmici moramo ispoštovati plan, odraditi ju hladno, racionalno i mudro. Rezultat proizlazi iz te stabilnosti – ističe trener Dinama.

Ipak, Krznar je zadovoljan izgledom svoje momčadi i smatra kako je napredak iz utakmice u utakmicu okom vidljiv.

– Kroz analizu utakmice smo si potvrdili da smo bolji, ali ulogu favorita treba potvrditi na terenu, to je isključivo mjerilo. Moramo biti jednako agresivni i trkački raspoloženi kao i Legija i onda će naša kvaliteta doći do izražaja. Svake naše ljetne pripreme su specifične jer su kratke i nehomogeni smo u skupljanju igrača. No trenutno sve ide svojim tijekom, prema gore, rezultatski nismo napravili puno, ali igramo kvalitetno i dobro – ističe Damir Krznar.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!