Modri poput odmetnika idu po pobjedu protiv Sheriffa

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Danas u 21 sat igrači Dinama izići će na travnjak u Tiraspolu i suprotstaviti se Sheriffu. Danas je malo koji ljubitelj nogometa u Hrvatskoj ravnodušan. Ulog ove utakmice je Liga prvaka, a Modri će sigurno ići po što veću rezultatsku razliku kako bi si olakšali posao u uzvratu na Maksimiru.

Momci s Maksimira u Moldaviju idu kao svojevrsni odmetnici s Divljeg zapada. Dinamo je protiv Sheriffa na teren izlazio sedam puta, a niti jednom nisu izgubili. Morate priznati kako ovakva priča neodoljivo podsjeća na neku od legendi Wild Wild Westa u kojoj Sheriff konstantno lovi razbojnike, ali jednostavno svaki put kad im dođe blizu, ne može napraviti ništa. E pa ovo je valjda jedini put kad možemo reći kako nam je drago da su igrači Dinama razbojnici.

Jednom je Sheriff nadjačao Dinamo i to u prvom ogledu ova dva kluba, no to je bila pobjeda na penale pa tako možemo reći kako Modri i dalje nisu poraženi u igri. Nakon te kobne 2010. godine kad je Dinamo ispao u trećem pretkolu, sljedeća su dva ogleda bila više rutinska. 2012. godine Dinamo je u Tiraspolu slavio 1:0, pa kod kuće završio posao s velikih 4:0. Godinu dana kasnije Modri su u Tiraspolu slavili s 3:0, dok su kod kuće samo potvrdili pobjedu s 1:0.

Za Sheriff ovo je prvi put da će igrati u ovako kasnoj fazi kvalifikacija za Ligu Prvaka. Čini se kako Moldavci nikad do sad nisu bili ovako opasni, ali Dinamo je u savršenoj formi i svakako i dalje čvrsto drži ulogu favorita.

Ovaj nogometni duel s visokim ulozima možete gledati u trenu kad kazaljka koja pokazuje sate stane na 9, a ona malo duža što pokazuje minute otkuca na 12. Pravi duel, kao s divljeg zapada, s visokim ulozima i Sheriffom koji lovi nedostižne odmetnike.

Dakle da rezimiramo, večeras u 21 sat, Dinamo protiv Sheriffa za Ligu prvaka, utakmicu možete pratiti na Arenasport 1.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!