S bauštele u Borussiju Dortmund pa u redove Vatrenih

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Marco Pašalić nedavno je izišao na nogometni travnjak u dresu Borussije iz Dortmunda, a prije samo tri godine radio je na baušteli. Mladi 21-godišnjak rođen u Njemačkoj novi je hrvatski hit igrač.

Pašalić je za Borussiju igrao protiv Bayerna u Superkupu, a odmah je dobio poziv Igora Bišćana za okupljanje U-21 reprezentacije. Nažalost Pašalić se netom nakon poziva ozlijedio i još uvijek je van terena, ali ubrzo se vrača utakmicama.

Mlada nada hrvatskog nogometa nedavno je u intervjuu za Socrates Magazin otkrio kako je 2018. radio na baušteli. Marco je priznao kako tada nije mogao ni sanjati da će mu se život u potpunosti promijeniti, a onda je stigao poziv Borussije Dortmund da zaigra za njihovu drugu momčad, ali na njega računaju i u A sastavu.

Mnogi nisu vjerovali u priču o baušteli pa je Marco odlučio podijeliti sliku na svom Instagram profilu kako bi dokazao istinu. Na slici se nalazi s Mariom Šubarićem, također mladim hrvatskim nogometašem koji danas igra za Augsburg, a Marco je na sliku napisao “Da ne bi rekli da nismo radili na bausteli buraz moj”.

– Našao bih se s prijateljima u 8:30 na kavi, popili bi kavu i onda bi radio od 9 do 17 sati nabaušteli. Nakon toga bi sjeo na autobus i otišao ne trening. – izjavio je Pašalić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!