Bjelovar slavi, Hrebak paviljon obojao u ‘šahovnicu’, Marušić najavio put u Katar

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Čestitkama na velikoj pobjedi i plasmanu hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetsko prvenstvo u Karatu priključili su se i čelnici Županije i Bjelovara.

Dario Hrebak je objavio sliku paviljona obojanu karakterističnim crveno-bijelim kvadratićima, dok je župan Marko Marušić uz čestitke napisao da “stižemo u Katar”.

Hrvatska je u odlučujućoj utakmici na punom Poljudu pobijedila Ruse s 1:0 i kao prva u našoj skupini osigurala igranje među najboljim reprezentacijama svijeta sljedeće godine. To je treći uzastopni plasman vatrenih na neko veliko natjecanje pod vodstvom selektora Zlatka Dalića.

“Nismo se uspjeli sastati s loptom. Ne može se igrati tako da se branimo 90 minuta. Hrvatska je vršila luđački presing i nismo si mogli pomoći.

Atmosfera je bila veličanstvena. Daj bože da uvijek svaka momčad igra u ovakvim uvjetima. Jesu li Hrvati pobijedili zbog toga? Bilo bi smiješno reći da je zbog toga, navijači nisu na terenu, oni nisu mogli pomoći na terenu. Svakako bi trebalo pitati Hrvate je li njima pomogla atmosfera,” rekao je ruski selektor Karpin nakon poraza.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!