Bivši trener Dinama i Hajduka za Klikni.hr: ‘Bilo bi lijepo u finalu vratiti Francuzima za Rusiju’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Željko Kopić uspješni je nogometni trener. O tome govori sama činjenica da je bio trener najboljih hrvatskih klubova Dinama i Hajduka. 

S ovim nogometnim stručnjakom razgovarali smo u vezi današnje polufinalne utakmice između Hrvatske i Argentine. 

-Očekujem jako dobro izdanje Hrvatske. Mislim da su igrači u jako dobrom stanju, bez obzira na veliki broj utakmica i tih produžetaka. Vjerujem u prolaz i dobru tekmu. Što se sastava tiče, očekujem možda jednu promjenu s obzirom na Brazil, ali većih promjena neće biti – kazao je Kopić i nastavio. 

-Što se tiče drugog polufinala, Francuska je veliki favorit, ali ne smije joj se dogoditi da podcijeni Maroko jer su puno pokazali na Svjetskom prvenstvu i dobili jedan jedini gol. Oni će dati sve od sebe da dođu do finala što bi bio senzacionalan uspjeh. No, Francuzima ipak dajem prednost – poručio je Kopić kojeg smo upitali koga bi volio vidjeti u finalu ako Hrvatska prođe Argentinu. 

-Želim naglasiti da smo već napravili fenomenalan rezultat, a ako uđemo u finale to bi bilo drugo finale za redom što je nešto nevjerojatno. A kada već pitate, bilo bi lijepo vratiti Francuzima u finalu za ono u Rusiji – kazao je Kopić. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!