Borik Bjelovar 3×3: Međunarodno finale pripalo srpskoj ekipi Hangzhou

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Srpska momčad Hangzhou pobjednik je košarkaškog turnira, spektakla na bjelovarskom Boriku. Ova iznimno snažna i talentirana ekipa u seniorskom finalu pobijedila je ekipu Root/East Ball iz Latvije rezultatom 21-18.

Hangzhou: M. Kovačević, M. Milovanović, D. Samardžić, V. Trajkobić

Root / East Ball: L. Berzinš, E. Friden, K. Čav, K. Žund

Za najboljeg igrača turnira izabran je Martin Vediš iz ekipe Hangzhoua. 

Treće mjesto u seniorskoj konkurenciji ostvarila je ekipa Zagreb 3BL, četvrto SOM sport, a peto mjesto je osvojio beogradski Partizan. Nagrade za prva tri mjesta uručio je MPV ABA lige Bjelovarčanin Luka Božić. 

Inače, na Boriku je jučer od jutra do kasnih noćnih sati vladala fenomenalna atmosfera koja je okupila veliki broj gledatelja. Osim brojnih utakmica mlađih kategorija i seniora, bilo je tu i nastupa saksafonista Glazbene škole Vatroslava Lisinskog, zatim nastup velike zvijezde hip-hop scene Ede Maajke, natjecanje u tricama i zakucavanjima, a poseban štimung svemu dali su voditelji programa Mario Petreković i Dubravko Čačija. 

Što se tiče mlađih kategorija, naslov najboljih u kategoriji M11 osvojio je Borik Bjelovar, prvo mjesto u kategoriji M14 pripalo je ekipi Borik Bjelovar 2, dok su najbolji u kategoriji M17 Ukrajina U17. 

No, to nije sve. 

Danas od jutra kreću utakmice za dječake U13, U16, U19, i djevojčice U15, U17, a sve će na kraju oko 21 sat biti zaokruženo koncertom tribute banda Đorđa Balaševića. 

Kako je to jučer bilo pogledajte u našoj fotogaleriji.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!