HNS poziva na okršaj Vatrenih u uličnom nogometu, ali i druženje nogometaša s navijačima!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U ponedjeljak 4. rujna, HNS u Zagrebu organizira cjelodnevni događaj za navijače, uključujući i spektakularni okršaj Vatrenih u uličnom nogometu te druženje najvećih zvijezda hrvatskog nogometa s navijačima!

Bit će to jedinstvena prilika vidjeti majstorije Modrića, Kovačića, Gvardiola, Perišića i ostalih zvijezda Vatrenih u jednom drugačijem okruženju, a nedvojbeno će i ovdje do izražaja doći njihov izniman natjecateljski duh.

U uličnom nogometu sudjelovat će i drugi akteri tijekom dana, uključujući hrvatske nogometne reprezentativke koje će nastupiti oko 15:00 sati. Uz ovu nogometnu reviju, za ljubitelje nogometa je u sklopu Vatrenog ponedjeljka pripremljen cjelodnevni program (10:00 – 21:00 sat) koji uključuje brojne sadržaje i događaje, kao i razne igre namijenjene najmlađima.

– Jako se radujem ovom turniru jer ćemo malo razbiti uobičajenu nogometnu svakodnevicu i okušati se u potpuno drugačijem formatu. Baš me zanima vidjeti kako se tko snalazi u uličnom nogometu i siguran sam da će svi ‘gristi’ kako bi na kraju pobijedili – rekao je Joško Gvardiol, prenosi HNS.

FOTO: Hrvatski nogometni savez


PODIJELI S PRIJATELJIMA!