Sergej Jakirović: Betis će nas napasti od prve minute, ali mi imamo svoj plan igre

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nakon što je u prvom susretu u Španjolskoj pobijedio 0-1 pogotkom Brune Petkovića, Dinamo večeras (18.45h)  na maksimirskom stadionu igra uzvratnu utakmicu protiv Betisa.

-Ne očekujem nimalo lakšu utakmicu, očekujem mobilizirani Betis, napast će nas od prve minute. Međutim, i mi imamo svoj plan igre, kazao je Dinamov strateg Sergej Jakirović na novinarskoj konferenciji uoči sutrašnje utakmice, prenosi Hina.

-Imamo svoj plan igre, vidjeli smo tamo da možemo držati dobar posjed, da ih možemo dovesti u pritisak. Morat ćemo biti još okomitiji i brži, a u fazi obrane plitki, kompaktni, odgovorniji u obrani. Dobri su na lopti, još bolji kada je osvoje. Moramo biti maksimalno čvrsti i gusti. Voli bi da to u nekim momentima bude još čvršće. Možemo im parirati, dečki su ih osjetili na terenu, što je jako važno. Može se igrati s njima – dodao je Dinamov strateg kazavši kako ne razmišlja o promjeni formacije.

Mauro Perković je naglasio kako se momčad raduje susretu i maksimalno spremna dočekuje okršaj sa španjolskim sastavom.

-Imamo pozitivan rezultat, ali ništa još nije gotovo. Moramo biti 100 posto koncentrirani kako bi ostvarili pozitivan rezultat, kazao je 20-godišnji Perković, prenosi Hina.

-Radujem se utakmici, očekuju nas pune tribine, utakmica je svim važna. Bit će poseban motiv igrati pred punim stadionom protiv tako dobre momčadi dodao je Perković.

Foto: Hina


PODIJELI S PRIJATELJIMA!