Daruvarska knjižnica poziva djecu na projekciju animiranog filma Trolovi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar već nekoliko godina organizira filmske projekcije za djecu tijekom ljetnih školskih praznika, pa tako i ove. 4. kolovoza djeca su mogla uživati u animiranom filmu Kako je Gru postao dobar, a sutra će se u 11 sati prikazati film Trolovi: svjetska turneja. Ravnateljica knjižnice Romana Horvat naglašava da na projekciju mogu doći sve generacije.

– Budući da je riječ o animiranim filmovima koje vole i djeca i odrasli, nema dobnog ograničenja. Pozvani su i roditelji da sa svojom djecom u našoj klimatiziranoj dvorani uživaju u filmu – kaže. Film traje otprilike 90 minuta, a važno je spomenuti da je projekcija potpuno besplatna. Knjižnica će osigurati i pečene kokice za svako dijete. Nije se potrebno prijaviti, no broj gledatelja ograničen je zbog epidemioloških mjera.

– Dvorana može primiti 60 posjetitelja kad nije ovakva epidemiološka situacija, no mi smo odlučili da na ovu projekciju može doći otprilike 30 posjetitelja. Važno je samo napomenuti da djeca trebaju nositi maske, a na ulazu će svi moći dezinficirati ruke – ističe ravnateljica knjižnice te dodaje da članstvo u knjižnici nije uvjet za dolazak na filmsku projekciju.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!