Samo prenoćište ili svečanost sa 300 uzvanika, može sve!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bez obzira na to kakvu hotelsku ili ugostiteljsku uslugu trebate, Hotel Garić nudi sve! Putujete kontinentalnom Hrvatskom i trebate prenoćište? Hotel Garić raspolaže s 44 sobe, od čega je njih 18 jednokrevetnih, 24 su dvokrevetne, a hotel raspolaže i s 2 apartmana. Odlučili ste izgovoriti svoje sudbonosno da, krstite dijete, održavate poslovnu konferenciju? Hotel Garić i za to ima rješenje, svečanu salu za do 300 uzvanika.

Sve to zvuči lijepo, ali tek kad shvatite na kojoj se zavidnoj razini kvalitete izvode sve usluge Hotela Garić, e tek onda u potpunosti razumijete kvalitetu ovog iznimnog mjesta.

Sobe su komforne i opremljene modernim i luksuznim namještajem, recepcija radi 24 sata dnevno, a parking za vašeg limenog ljubimca pod konstantnim je videonadzorom. U sklopu hotela nalazi se restoran a la carte koji na svom jelovniku ima sve moslavačke specijalitete, kafić za pušače, aperitiv bar i sala za dnevne obroke.

Ukoliko organizirate proslavu bilo kakvog oblika, Hotel Garić vam uz sam smještajni kapacitet za do 300 uzvanika nudi i opciju uređenja interijera i posebne jelovnike koje po želji i sami možete doraditi. Kako bi rekli u onim poznatim tv reklama, ali ni to nije sve! Hotel Garić sam proizvodi slastice, svadbene kolače i torte, koje također možete pridodati popisu za vašu proslavu i uštedjeti vrijeme i novac.

Profesionalno i ljubazno osoblje hotela pobrinuti će se da svaki tren koji provedete u Garešnici za vas bude nezaboravno i lijepo iskustvo. Zato ukoliko prolazite Garešnicom ili organizirate bilo kakav oblik proslave, obavezno se svratite do Hotela Garić, nećete požaliti!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!