Doživite buđenje proljeća u Daruvarskim toplicama

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Proljeće je po mnogima najljepše godišnje doba. Priroda se budi, drveće lista, neke nam se životinjice bude iz zimskog sna, neke se pak vraćaju s juga svojoj kući. Proljeće je godišnje doba koje je najromantičnije, najšarenije, najugodnije i još puno epiteta s naj prefiksom. Uz sav taj život, sreću i boje koje nas okružuju i mi ljudi nekako krećemo u novu godinu i budimo se iz svojevrsnog „zimskog sna“.

Doživite buđenje proljeća uranjajući u plavetnilo ljekovite termalne vode, opustite se u wellness spa oazi i dugim šetnjama u Proljetnoj relax akcijskoj ponudi Daruvarskih toplica od 6. ožujka do 10. travnja.

Daruvarske toplice pripremile su Proljetnu relax akcijsku ponudu koja traje tri dana, a u koju su uklopljena dva polupansiona  koji uključuju bife stol i smještaj u dvokrevetnoj sobi lječilišnog hotela Termal ili Depandanse Arcadia. Svi posjetitelji imaju mogućnost neograničenog kupanja u bazenima s ljekovitom termalnom vodom i pravo na dva besplatna korištenja wellness-spa oaze koju čine jacuzzi, finska sauna, parna kupelj, aroma terapija i solarij. Djeci do sedam godina starosti boravak je besplatan u sobi sa dvije odrasle osobe. Bez dodatne naknade također ćete moći koristiti bicikle i dodatnu opremu, šetati Rimskom park šumom i Julijevim parkom, pristupiti internetu i parkirati svoje vozilo.

Sav ovaj proljetni luksuz koštat će vas samo 99 eura, odnosno 102 eura po osobi ovisno o tome odaberete li Depandansu Arcadia ili Lječilišni hotel Termal. Ne čekajte da vas proljeće ulovi nespremne i usnule već vi njega dočekajte u Daruvarskim toplicama. Sve dodatne informacije i rezervacije dobiti ćete na broj 043/ 623 632, web stranici www.daruvarske-toplice.hr ili na e-mail rezervacije@daruvarske-toplice.hr.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!