Bliži se Vaš rođendan? Imamo odlične ideje za proslavu iz snova

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bliži se vaš rođendan, ali nemate ideju kako ga proslaviti? Ako taj dan želite provesti u opuštenoj atmosferi bez beskonačnih sati provedenih u kuhinji pripremajući hranu za svoje uzvanike, imamo elegantno rješenje. Da biste se na svojoj zabavi zaista zabavili, najprije trebate donijeti odluku o mjestu proslave. Na raspolaganju imate tri opcije – vlastiti dom, iznajmljeni prostor ili restoran. Svaka od ove tri opcije donosi svoje prednosti, no da biste sebi pripremili rođendan za pamćenje svakako preporučujemo da taj feštu pripremi netko drugi. O tome kako i zašto se prepustiti u ruke profesionalca, otkriva perspektivni mladi bjelovarski kuhar Roko Tulić.

– Organizacija rođendana pod tuđom palicom je odlična stvar. Zašto? Jer jer ga stvarno proslavite i ne provodite vrijeme u kuhinji spremajući i perući suđe, već s ekipom sjednete i uživate, a na svojoj proslavi u neku ruku dobivate ulogu gosta – ističe Tulić. Kada je pak riječ o ponudi restorana Roko, Tulić otkriva kako to može biti u prostoru samog restorana ili u obliku cateringa u vašem ili iznajmljenom prostoru.

– U tom slučaju nema ograničenja zadržavanja. Party ide bez velikog opterećenja, priprema prije i spremanja kasnije. Što se tiče proslave rođendana kod nas u restoranu, velika pogodnost je live svirka petkom gdje svu organizaciju prepuštate u naše ruke, jedete fina jela i uživate u odličnoj ponudi pića, a sve to skupa upotpunjuje sjajna atmosfera. Osim unutarnjeg dijela restorana, vašu proslavu možemo organizirati i na našoj zimskoj terasi koja je intimniji prostor ili ljetnoj terasi odnosno dvorištu – napominje naš sugovornik dodajući kako je u prostoru restorana Roko moguće pripremiti proslavu za maksimalno 60 ljudi, dok u cateringu hranu mogu pripremiti za čak 250 osoba.

– Sva jela koja su u našoj ponudi, pa i više od toga, su dostupna u cateringu, ali i u restoranu jer svaki naš klijent ima individualni pristup gdje po želji gosta slažemo menu ili predlažemo postojeće menije iz naše ponude. Svakoj osobi se možemo prilagoditi što se tiče zdravstvene ili vjerske prehrane pa tako pripremamo menije za vegetarijance, vegane… – otkriva Tulić savjetujući kako je za takva obiteljska slavlja i rođendane jako dobro doći na dogovor i kako bi se isplanirali svi detalji ne bi li proslava tekla glatko i prema svim vašim željama.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!