U Virovitici traje 20. Virkas. Evo kakve sve kazališne poslastice nudi!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Virovitici traje 20., jubilarni Virkas, kojim Kazalište Virovitica u središte županije, ali i brojna druga mjesta Virovitičko-podravske županije donosi odlične kazališne komade. Kazališni ljubitelji već su imali priliku pogledati predstave Krivi Billy s Inishmaana, Tri dana i Vidi kako Lokrum pere zube. Ravnatelj Kazališta Virovitica, Tomislav Pintarić kaže kako i ove godine imaju bogat program za najmlađe

– Imamo organizirane predstave za najmlađe. Učenici osnovnih škola pogledat će 26. i 27. veljače, te 5. ožujka predstavu Drvljaci. 3. ožujka, a ulaznice za to su u slobodnoj prodaji, može se pogledati predstava Krokodil Marko – pojašnjava.

Predstave, i to Julijin balkon, te Vla Vla Vlajland bit će izvedene u Slatini, Suhopolju i Pitomači.

– Svako mjesto koje ima prihvatljiv prostor za izvođenje predstava, nama je redovit partner na Virkasu, pa su tako to postali i ovi gradovi – pojašnjava Pintarić.

– Stvarno smo sretni što virovitičkoj publici, koja je sjajna publika, koja podržava rad Kazališta Virovitica, dajemo priliku da pogledaju i neka druga, odlična kazališna ostvarenja i druga viđenja kazališta. Odabrali smo odlične predstave za njih i siguran sam da će uživati. No, pozivam i sve ostale, tko god dođe u Viroviticu, neka pogledaju predstave. Siguran sam da će uživati – poručuje ravnatelj Kazališta Virovitica.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni virovitičkog kazališta, svaki radni dan od 10 do 16 sati i sat vremena prije predstave. Pojedinačne ulaznice su 10 eura, dok će učenici, studenti, umirovljenici, pretplatnici, kazališta Virovitica ulaznice platiti 6 eura. Komplet ulaznica za 12 predstava također je nešto povoljniji i iznosi 60 eura, dok je on 40 eura za učenike, studente, umirovljenike i pretplatnike kazališta.

Raspored preostalih predstava:

22. 2. čet. 19:30
ČARUGA
Ivan Kušan
HNK u Osijeku

23. 2. pet. 19:30
KAD SVIJEĆE DOGORE
Sándor Márai / Christopher Hampton
Teatar Erato i HNK Zagreb

24. 2. sub. 19:30
LEGENDA
Miroslav Krleža
HNK u Varaždinu

29. 2. čet. 19:30
A RITMO DI BROADWAY / U RITMU BROADWAYA
Igor Weidlich – Giuseppe Nicodemo
HNK Ivan pl. Zajc Rijeka i B GLAD produkcija

1. 3. pet. 19:30
PLIŠANA REVOLUCIJA
autorski projekt Vanje Jovanovića i Mateja Sudarića
Kulturni centar Osijek

2.3. sub. 19:30
POČETAK
David Eldridge
Dom kulture Kristalna kocka vedrine Sisak i Teatar Exit

7.3. čet. 19:30
MAJKA I DIJETE
Jon Fosse
INK Gradsko kazalište Pula

8.3. pet. 19:30
ŠTO NA PODU SPAVAŠ
Darko Cvijetić
SNP Novi Sad, GDK Gavella, NP Sarajevo i MESS Sarajevo

9.3. sub. 19:30
TESTOSTERON
Andrzej Saramonowicz
Teatar Exit, Ludens Teatar i Kulturni centar Osijek


PODIJELI S PRIJATELJIMA!