NAGLI RAST Novi slučajevi u svim gradovima i 7 općina BBŽ!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U protekla 24 sata u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je 78 novih slučajeva zaraze koronavirusom, potvrdio je županijski Stožer. 56 novooboljelih osoba s područja je grada Bjelovara, 9 novozaraženih osoba s područja je općine Rovišće, po dvije novooboljele osobe s područja su gradova Garešnica i Daruvar te općine Nova Rača,a po jedna novozaražena osoba s područja je gradova Grubišno Polje i Čazma te općina Dežanovac, Štefanje, Veliki Grđevac, Hercegovac i Ivanska.

8 novooboljelih osoba korisnici su privatnog doma za starije osobe na području grada Bjelovara, a tri novozaražene osobe korisnici su jednog privatnog doma za starije osobe na području općine Rovišće. Riječ je o domovima u kojima je već bilo pozitivnih osoba na COVID-19.

U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji trenutno je 257 aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom, a u samoizolaciji su 953 osobe.

-Budimo odgovorni prema sebi i drugima, poštujmo sve propisane mjere i čuvajmo svoje i zdravlje svih nas! – poručuju iz Stožera.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!