[FOTO] Mladost razbila Bjelovar i pokazala tko je gazda u gradu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ŽDRALOVI – NK Mladost iz Ždralova i NK Bjelovar odigrali su drugo kolo Supersport 2 NL. 

NK MLADOST (Ž) – NK BJELOVAR 4:1 (2:0)

NK MLADOST ŽDRALOVI: Srbljanović, Herceg, Brezina, Žabec, Jakšić, Pisačić, Lopa, Čondrić, Borovac, Azinović, Cruce, TRENER: Želimir Mešnjak

NK BJELOVAR: Iličević, Ljevar, Šantalab, Štefanac, Uwem, Romac, Varga, Motika, Stojanović, Coha, Saad, TRENER: Zoran Marčetić

STRIJELCI: 1:0 Žabec (18), 2:0 Pisačić (28), 3:0 Čondrić (49), 4:0 Pisačić (70), 4:1 Čikvar (71)

Po iznimno vrućem i sparnom vremenu Mladost iz Ždralova je potpuno uvjerljivo pobijedila NK Bjelovar i pokazala koja momčad je najbolja u gradu. 

Od samo početka utakmice vidjelo se da će Mladost dominirati, a Bjelovar se braniti. Bijeli su postavili  ‘autobus’ ispred svoga gola tako da su prvih desetak minuta Ždralovčani kružili s loptom na polovici Bjelovar, ali prvi ‘ubod’ nakon ubačaja s desne strane je odmah završio na stativi. 

Već u 17. minuti eurogol Žabeca. Stoper Bjelovara nije pokupio jednu visoku ‘svijeću’, lopta je odskakala na 16 metara, a poklopio ju je snažnom ljevicom Žabec i poslao u same rašlje. 

Dominacija Ždralova se odmah nastavila, a novi gol je došao nakon fantastične asistencije Lope koji je s desne strane ostao sam ispred vratara Bjelovara, no nije uputio udaraca prema golu već je paralelnom loptom uposlio Pisačića koji je loptu poslao u prazan gol. 

Odmah na početku drugog poluvremena treći gol. Nakon ubačaja iz kornera najviše skače Čondrić i u 49. minuti postiže gol za 3-0. 

U 70. Minuti na 4-0 je povećao Pisačić, a u 71. minuti na 4-1 je smanjio igrač Bjelovara Čikvar. 

Nakon nesretnog poraza u prvom kolu protiv snažnog Karlovca Mladost je ostvarila prvu pobjedu, dok je Bjelovar nakon pobjede u prvom kolu nad Radnikom doživio prvi poraz. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!