KK Vinia ostvario odličan uspjeh na Croatia kupu u Poreču: ‘Osvojili tri zlata, jedno srebro i ekipno drugo mjesto’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U Poreču je održano 1. kolo Croatia kupa u daljinskom jahanju a na kojem je nastupilo 27 jahaćih parova iz Hrvatske, a fantastičan uspjeh ostvario je KK Vinia.

Naime, KK Vinia nastupio je sa 6 jahaćih parova i unatoč lošim vremenskim uvjetima jahači su sjajno odradili utakmicu i polučili odlične rezultate. Na najdužoj stazi CEN1* 81 km u kategoriji seniora 1. mjesto osvojili su Ivan Vodogažec&Nanook dok su u juniorskoj kategoriji na istoj duljini staze pobijedile Stela Baljak&Yum de Galeon. Na utakmici A 40 km u kategoriji juniora 1. su bile Eva Jurković&Salina dok je 2. mjesto pripalo Nini Vlahović&Rain. Na žalost, Ivana Perak&Djogan i Tia Mandarić & Hiron nisu u zadanom vremenu uspjeli završiti utakmicu te su diskvalificirane.

Nagradu Best Condition za najbolje stanje konja na ovom natjecanji osvojio je Nanook, a ekipa KK Vinia osvojila je 2. mjesto.

Ovo je bio sjajan početak sezone za jahače Vinie i odlična priprema za međunarodnu utakmicu koja slijedi početkom travnja u slovačkom Šamorinu, te 2. kolo Croatia kupa koje je na rasporedu 20. ožujka u Đurđevcu.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!