Toni, Stella i Sara brane boje BBŽ-a na Plazma sportskim igrama mladih u Splitu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Bjelovarsko-bilogorska županija ima svoje predstavnike na Državnoj završnici Plazma sportskih igara mladih u Splitu i to u Fide turniru u šahu i stolnom tenisu.

Naime, Split je domaćin Državne završnice Plazma Sportskih igara mladih od 4. do 9. kolovoza. Djeca iz cijele Hrvatske u Splitu će sudjelovati u finalima u 6 sportova te će se boriti za prolaz na Međunarodnu završnicu. U Splitu će se se igrati državna finala Coca-Cola Cupa, Tommy turnira u malom nogometu, HEP turnir u rukometu, šah, HP turnir u tenisu, stolni tenis i Kinder Joy turnir u košarci. Više od 1000 djece u Splitu će se imati priliku družiti sa svojim vršnjacima, kupati te sudjelovati u natjecanjima organiziranim na profesionalnom nivou.
Plazma Sportske igre mladih najveća su sportsko-amaterska manifestacija u Europi, pružaju priliku djeci i mladima da se natječu u 10 sportskih disciplina, a natjecanja su besplatna na svim razinama.

Toni Rivetti, Stella Presečki i Sara Rivetti branit će boje Bjelovarsko-bilogorske županije u stolnom tenisu, a Dominik Bezjak igrat će na Fide turniru u šahu.

Prvi dio Državne završnice organiziran je u Rijeci, gdje su se djeca imala priliku natjecati u graničaru i atletici u sklopu Telemach Dana sporta, odbojci na pijesku te MIS turniru u odbojci.

Plazma Sportske igre mladih najveća su sportska amaterska manifestacija u Europi, a ove godine samo u Hrvatskoj na Igrama će sudjelovati više od 110.000 djece i mladih.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!