Gudovačke žene otkrivaju kako pozitivno razmišljati i podići samopouzdanje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Udruga žena Gudovac je svoj rad s očuvanja tradicije i obogaćivanja društvenog života svoje sredine proširila i na podizanje kvalitete života. Upravo to želi postići projektom “Udahni zdravlje” kojim svoje sumještane želi potaknuti da brinu o sebi i svom zdravlju, ali i da prigrle pozitivan način razmišljanja. U sklopu projekta su do sada održane dvije radionice, na prvoj su odrađene vježbe disanja, a druga je bila posvećena podizanju samopouzdanja. Treća radionica će se po želji sudionica radionice baviti depresijom i anksioznošću, a u Udruzi žena Gudovac neće stati ni na tome.

Vesna Belošević

-Pred kraj godine ćemo imati izradu mentalnih mapa, ostvarenje želja, planova i ciljeva u narednoj godini. Prosinac je pogodno vrijeme jer onda zaključujemo godinu i svoja ostvarenja, a priželjkujemo neka nova iskustva i saznanja za sljedeću godinu – najavljuje predsjednica Udruge žena Gudovac Vesna Belošević.

Projekt “Udahni zdravlje” se provodi uz potporu Grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije koja je pomogla u kupnji projektora i platna neophodnog za provođenje radionica. S interesom nemaju problema, jedino ih muče epidemiološke mjere koje dozvoljavaju najviše trideset osoba u prostoru u kojem imaju aktivnosti. Na radionice mogu doći svi bez obzira na spol, dob i na to jesu li u udruzi.

-Svi su dobrodošli od 15 do 80 godina tko god želi sudjelovati može, ali se moraju pridržavati roka prijava jer zbog epidemiološke situacije ne smijemo primiti veći broj sudionika od dozvoljenog – napominje Belošević.

Napominje Belošević i građanke i građane poziva da dođu zbog sebe te u opuštenoj atmosferi nešto nauče i uljepšaju si dan.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!