Pero Galić ususret Božićnom koncertu: Bjelovarska publika i ja se dobro poznajemo i volimo

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Jedan od glazbenika koji će ove godine razveseliti bjelovarsku publiku na Božićnom gala koncertu 20. prosinca u 20 sati u Domu kulture, kao i na generalnoj probi istoga dana u 14 sati, ali i gledatelje koji će uživati u snimci koncerta na sam blagdan Božića na HRT-u je Pero Galić iz Opće opasnosti. Kako otkriva, izveset će nekoliko skladbi, a jedna od njih će biti „Raduj se cijeli svijete” i to u novom aranžmanu.

-Vjerujem da će se publici svidjeti. Bjelovarska publika i ja se već dobro poznamo i volimo tako da se zaista veselim nastupu na Gali. Čast mi je što sam pozvan na jedan ovakav događaj – kazao je Galić okrivajući kako će prosinac provesti i radno i u krugu obitelji.

-Na sam blagdan Božića ne radimo jer je taj dan rezerviran za obitelj i krug ljudi koje kroz godinu vidimo mnogo manje nego što bismo željeli. Kod nas je uvijek veselo. Uvijek slavimo život, a ovo božićno vrijeme nas tome i uči. Posebno me veseli što se moja obitelj širi i što nas je sve više. Nakon Božića nam stiže jedan lijepi koncert Opće opasnosti i prijatelja u Županji, a Novu godinu ćemo dočekati u Kninu – otkrio je Galić poželjevši svima da Božić provedu što veselije kako bi im kraj godine ostao u što ljepšoj uspomeni te kako bi skupili dovoljno energije za novu godinu i nove izazove.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!