Svibanjski wellness aranžman u Daruvarskim toplicama

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Svibanj je u našem jeziku dobio ime zato što u trajanju navedenog mjeseca cvjeta svib, biljka koja prilikom svog cvata stvara predivne bijele cvjetove kojima boja pejzaž i pokazuje svu raskoš proljeća. U većini se jezika svibanj pak naziva maj, što dolazi iz starogrčkog, a opet, vrlo slično kao i kod nas, znači posvećeno razvoju, a razlog je što se tad budi, razvija i cvjeta sva priroda.

Gdje bolje uživati u svim blagodatima koje nam donosi proljeće nego u Daruvarskim toplicama. Uronite u plavetnilo ljekovite termalne vode, opustite se u wellness spa oazi i dugim šetnjama pejzažnim perivojem.

Daruvarske toplice pripremile su Svibanjski wellness aranžman u trajanju od 1.5. do 31.5. za sve one koji se žele opustiti uživajući u ljekovitoj vodi i prekrasnoj prirodi.

Akcijski aranžman sastoji se od 2 dva polupansiona kroz tri dana, a posjetiteljima će na raspolaganju biti bife stol, smještaj u dvokrevetnoj sobi te neograničeno kupanje u bazenima s termalnom ljekovitom vodom. Oni željni dodatnog opuštanja moći će iskoristiti dva puta po jedan sat korištenja wellness-spa oaze koja uključuje jacuzzi, finsku saunu, parnu kupelj, infracrvenu saunu i solarij.

Ljubitelji prirode moći će šetati pejzažnim perivojem, Rimskom park šumom i Julijevim parkom. Za one željne dodatnog adrenalina na raspolaganju će se naći bicikli i dodatna oprema koja se besplatno može koristiti čak dva sata, ovisno o raspoloživosti.

Kad smo već kod besplatnog korištenja i besplatnih sadržaja, uz biciklističku i ostalu opremu, besplatno ćete i parkirati svoj automobil, te se koristiti internetom. Naravno ni to nije sve od sadržaja koji se ne naplaćuje, jer će vaši najmlađi, sve do sedam godina starosti potpuno besplatno boraviti u sobama sa do dvije odrasle osobe.

Svibanjski wellness aranžman koštati će vas, ovisno o tome izaberete li smještajne kapacitete u lječilišnom hotelu Termal ili depandansi Arcadia, 108, odnosno 102 eura po osobi. Rezervirajte svoj odmor već danas na broj 043 623 632 ili na mail rezervacije@daruvarske-toplice.hr.

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!